title bar

Saya SAYANG Followers Saya...=)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aniq Allam Ahza

Tuesday, 10 May 2011

Simple tapi jilat jari woooo...~

Chicken fingers kesukaan ku..ngee~

Semakin aku bertambah angka Kg ku...

Memandangkan daerah Tambunan tempat aku ngajar tu ala2 sejuk kundasang gitu..(kadang2)..so, makanan pun suka yang panas2..aku tidaklah handal sangat kerja2 mengasapkan dapur (walaupun tugas itu wajib utkku), tp aku sedang belajar ke arah itu, atas bantuan suami yang lagi handal mengasapkan dapur..heheh..

Sesungguhnya aku suka makan..=)


Aku pun tidak tahu apa nama menu ni..tapi yg pasti, takkan cukup walau utkku seorang..alahai...Kg..Kg..Kg..

5 comments:

NM02 said...

hi awak. singgah sini serang balas. makaceh sebab sudi follow saya. suker suker suker!! hehehe... nnt sudi2 le singgah umh ai lagik ye.

*____"

MataHati @ MH said...

2nd pic tu ayam masak paprik ke?
err...2x tgk mcm masak kicap..

PutriAlam said...

NMo2: okie..kita share2 link n entri eh..=)

matahati: entah masak apa..org tau telan je time tu..tapi macam biasa la, letak sos tiram, letak black pepper n ntah apa lagi..hehe

Sz said...

tambunan tak sampai lagi.. (ke saya lupa dah lalu ke belum :p)

yeayyyy, kundasang memang sejukkkkkk!
cameron highlands pun dah tak sejuk...

PutriAlam said...

eheh..tapi takdalah sejuk sangat kak..waktu awal2 aritu aja dalam 3 minggu asyik demam2 n selsema..skg da kebal da..hehhe..